torsdag 31 oktober 2013

Vanhasta blogista...

"Tällä kertaa en mene Johnnyn luokse yöksi. Mutta ehkä me nähdään. Jospa se auttaisi, ettei hän olisi muistoissani, kuvitelmissani, jokin yliluonnollisen täydellinen enkeli? Tai sitten saan kauhistua siitä kuinka lähellä todellisuutta mielikuvani on."

En suinkaan tunnista näitä tunteita? Mulla on ikävä Johnnya, vai ehkä kuvitelmaani siitä, ei, tutustuin siihen ihan oikeasti. Kuolleiden lasten orpokodin Deenan elävä pikkuveli sai nimensä siitä, sitten joskus muistan omistaa kirjan Johnny N:lle joka ei ole Johnny Needles.

Välillä tuntuu kuin se olisi patologinen valehtelija, mutta ehkä mielikuvani siitä on liian vahva enkä voi myöntää, ettei se ole sama asia kuin oikea, elävä Johnny.

Ja lempinukkeni sai nimensä siitä tarinasta, jonka keksin Nokian tehtaalla kännyköitä kootessani, siksi se on Johnny ja siskonsa (mutta vain noin 8 kk vanhempi) on Deena.

Rachie ja Carrie ovat ehkä kirjassa tärkeitä hahmoja, mutta ajatuksissani aika unohtuneet, koska niillä ei ole mitään vastineita todellisuudessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Miau?