torsdag 31 oktober 2013

Rakas Joulupukki

Olen ollut kiltisti, tai ainakin joskus, ehkä.

Toivoisin joululahjaksi NOKIAN älypuhelinta (se uusi halpis-Lumia) tai sitä kauan toivomaani sähköpianoa, joka mahtuisi suht pieneen tilaan ja jolla voisin soittaa vähintään yhden oktaavin ali ja yli oman äänialani (ylpeästä ala-altosta suihkusopraanoon). Ei sillä tilalla niin väliä. Kunhan ei ole mikään flyygeli.

Yritän olla tosi kiltti tyttö jouluun asti, en toivo mitään muita joululahjoja, olis tietty tosi kiva jos joulupöydässä tarjottais viiniä kuten ennenkin ilman että kukaan kuiskisi korvaani kuinka törkeää sitä on juoda. Kun kännääminen on niin kaukana parin lasin avittamasta sosiaalisuudesta. Osaan muuten edelleen jouluevankeliumin ulkoa. Ja kaikki joululaulut.

Mutta pettyisin vielä paljon pahemmin, ellei joulupöydässä olisi tarjolla mitään mikä on joskus uinut. Makeista asioista en enää pahemmin välitä kiitos lääkkeiden; mäti, smetana ja lohi ja randomit pikkujutut kuten pororullat ovat parasta jouluruokaa - ja toki porkkanalaatikko.

Tosin tänä vuonna ollaan kai Helsingissä? Pelottaa jo pimeässä kotiin ajaminen, tai siis vanhempieni kotiin, eikö voitais nukkua siellä? Vaikken itse ajakaan. Pelottaa. Tai mennä junalla edestakas?

Rakas Joulupukki, eipä tässä mitään muuta, toivottavasti voit hyvin ison mahasi kanssa ja ehkä voisit lähettää pienen mäyräkoiran rakkaalle isälleni? Karkeakarvainen on paras malli. Pliide? Jos iskää pelottaa nimen keksiminen tai että joskus, noin 20 vuoden sisällä joku joutuu adoptoimaan nakin, lupaan hoitaa asian. Lupaan jopa että se eläisi kauemmin kuin Sedrik ja saisi enemmän huomiota.

Ollessani pieni laitoin nämä viestit postiluukun rakoon ja tonttu haki ne sieltä. Se oli ihanaa. Melina-tonttu tuli jotain mikropieniä reittejä siihen ihanaan seinällä roikkuvaan taskuun jostain seinien läpi ja sai myöhemmin jopa poikaystävän, molemmat kummieni tekemiä älyttömän upeita nukkeja. Ehkä olen kolmasosa kummia, kun tykkään näperrellä pikkujuttuja. Kuten facebookissa ruukaan sanoa - kitty luvs. ^^

 Olisko tässä kaikki.

Tietty jos esim. iskä haluaa veistellä jotain niin 1/3, 1/4 tai 1/12 ovat tosi suosittuja skaaloja. Tai oikeastaan mikä tahansa siltä väliltä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Miau?