onsdag 16 oktober 2013

Jag vill veta vilka som läser min blogg.

...åtminstone nån gång. Du som läser det här, snälla kommentera. Om du vill göra det anonymt så är det bättre än inte alls. Om du inte vill skriva namnet så kan du bara skriva typ stjärntecknet och låta mig gissa. Eller stjärntecknet och första bokstaven. Eller något. Helst namnet.

Sinä, joka luet tämän, ole kiltti ja jätä joku viesti. Haluan tietää kuinka moni lukee edes joskus mitä kirjoitan. Jätä vaikka nimetön viesti jos on pakko, tai jätä nimimerkki, vaikka horoskooppi ja nimikirjain.

8 kommentarer:

  1. No miau vaan! Annoksesi instant gratificationia :) Terv. Vaaka-H
    PS. Vittu siun kanssas, jos et tuosta arvaa. Kiusallanikin laitan nimettömänä! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Awww. <3 Mikä on instant gratification, nörde?

      Radera
  2. Eiku oho, osasin ihan ite googlata. Ei se ollutkaan nörttikieltä vaan ihan normaalia ulkomaata. Tajusin! <345

    SvaraRadera
  3. A tässä, moi! Emme tunne oikeasti, mutta olen napannut blogisi osoitteen varmaan joskus demistä? Olet sieltä jäänyt mieleen kiinnostavana ihmisenä, jonka ajatuksiin on helppo samaistua. Käyn välillä lukemassa tätä ja treenailen ruotsin ymmärtämistä. :) Mikäkö itse olen? Erittäin epäaktiivinen demittäjä (nykyään lähinnä luen keskusteluja) ja 27-vuotias autistinainen (F84.8) Helsingistä. Horoskooppi on oinas. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oho, olipa jännä tuttavuus. Olisi kiva tutustua paremmin! Ja autisti (selvästi tosi hyvin kommunikoiva), vau! Jos saan pitää työpaikkani (tai saisin aikaiseksi hankkia uuden) niin voisit auttaa mua hommassani! Suhtaudun asiakkaani autismiin tavallaan kuin uuteen kieleen, rakastan kieliä. Kommunikointi on kaiken alku ja juuri.

      Kiitos kommentista!! <3

      Radera
  4. Kuten tänään sanoin, luen.
    J

    SvaraRadera
  5. Eilen viimeksi Facebookissa kirjoiteltiin, joten tiedät, että minä ja muutama muu luetaan! Pidä huoli itsestäs ja kuten sanoin, asiat järjestyy! <3

    SvaraRadera
  6. Mäkin käyn aina välillä lukemassa ja yleensä tälleen kerralla isompia pätkiä. Pärjäilehän<3

    -- kettu

    SvaraRadera

Miau?