måndag 28 oktober 2013

Jee!

Uusi lukija, ja minkä näköinen! Olet uusi idolini (ja kun angstaan etten ikinä voi näyttää yhtä hyvältä, niin onhan mulla nuket jotka voivat).

Tyyli-idoli. Kunhan taas jaksan väkertää jotain, niin nuket voivat saada vaikka suoria kopioita joistakin jutuista!

Kyllähän mä voisin suomeksikin kirjoittaa, mutta just tällä hetkellä tärkeintä on että muutama valittu ruotsalainen saa lukea ajatuksiani, ja google-kääntäjään ei voi luottaa eikä sitä kukaan jaksa rämpyttääkään. Ja kun käytän ehkä vähän värikkäämpiä sanoja, kukaan ei tajuaisi kuitenkaan.

Ehkä pitäisi taas muistaa kirjoittaa samat asiat kahdella kielellä... tai no samat, ei onnistu...

...jag älskar din stil JulienneViolet, tack för att du kommenterade, och jag kommer absolut läsa hela din blogg så snart som möjligt! Typ ikväll!

Borde kanske ibland skriva på två språk igen, men det är lite annorlunda saker och tankar som vill komma ut när jag väljer svenskan än om jag väljer att skriva på mitt modersmål som kanske ger mig ännu konstigare och färgrikare ord, vågar använda språket mer kreativt kanske.

Det går inte att skriva samma saker på två språk, tankarna börjar vandra och det blir två helt olika texter ändå. Dubbelt så bra för de duktiga finnar som kan svenska!

Men en bild säger mer än tusen ord... här kommer en ganska gammal och den betyder...


KAHVIA. NYT.

2 kommentarer:

  1. Ihana blogi lukijallasi! Luin ko. blogin alkua, ja alkoi merkillisesti tehdä mieli leipoa haamumarenkia sekä surisutella ompelukoneella :3 Kertakaikkisen inspiroiva!

    SvaraRadera
  2. Voih apua, aivan hämmennyin tästä postauksesta, kiitos iiiih! :D Ja juu, ymmärrän tuon kielihomman, toki itse voin rämpytellä kääntäjää ruotsista englanniksi, se näkyikin kääntävän paljon selkeämmin kuin odotin sen tekevän. Kiitos aivan suunnattomasti tästä tekstistä, piristit päivääni niin kovin ettet käsitäkään. :) Olet ihana.

    SvaraRadera

Miau?