torsdag 31 oktober 2013

...

Monday, January 21st, 2008
7:08 pm


Nousumerkki Skorpionissa
Sinä et hievahdakaan paikaltasi ellei tarjolla ole jotain sinua todella puhuttelevaa tai muuten hiukan vaaralliselta tuoksahtavaa juttua. Mustavalkoisena tyyppinä ryntäät kehiin joko täysillä tai sitten et ollenkaan. Oletat muiden olevan pelissä samoilla panoksilla ja pistät epäröimättä viimeisetkin nappulasi pöytään yhteisen projektin hyväksi. Elämässä täytyy olla haasteita tai se ei ole sinun elämääsi. Kuitenkin vedät puoleesi uskomattoman varovaisia ja materiaalisia Härkä tyyppejä, joiden hitaus ja pelokkuus saa pian sappesi kiehumaan.

Aurinko Leijonassa
Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia luottamaan luomisvoimaasi ja tiedostamaan ettei kaikki ole kultaa mikä kiiltää. Kun lakkaat odottamasta muiden suosionosoituksia ja ihailua saavutuksillesi olet muuttunut itse aidoksi kultakimpaleeksi, jolle riittää ihailijoita.

Kuu Oinaassa
Tunne-elämältäsi olet kuin tuli ja leimaus. Et ehdi juurikaan miettimään miten reagoit yllättäviin asioihin. Toimit ja puhut ennen kuin ehdit edes ajatella mistä oikein oli kysymys. Muista että sinulla on aina oikeus muuttaa mielipiteesi jos siltä tuntuu.

Merkurius Leijonassa
On se niin hienoa olla äänessä vaikka ei olisi mitään sanottavaa. Sinä ainakin osaat tehdä kärpäsistä härkäsiä itse sitä lainkaan huomaamatta. Onhan se hienompaa sanoa että puu kaatui katolle kuin että se repäisi irti räystäskourun.

Venus Ravussa
Lämpö, läheisyys ja tunteiden kemia ovat ainoa ja lopulta melko vaikea tie sinun sydämeesi. Sinulle rakkautta on jatkuva lämmin vuorovaikutus sinun ja kumppanisi välillä, mikä vaatii lopulta melkoista kärsivällisyyttä molemmilta.

Mars Leijonassa
Sinä et halua sotkea käsiäsi mihinkään toisarvoisiin juttuihin. Tekemisellä tulee olla selvä tarkoitus ja muidenkin tulisi huomata mitä sinä olet saanut aikaan. Olet parhaimmillasi silloin kun tekeminen on lähempänä leikkiä kuin totista puurtamista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Miau?