onsdag 19 februari 2014

Virallisesti (seko) rillipöllö...

Nyt se on sinetöity. Olen ihan aito rillipöllö. Tottunut noihin hemmetin rähmänkerääjiin näkökenttäni tiellä.

Kun ekaa kertaa meinasin tottumuksesta tökkäistä niitä ylöspäin nenällä... mutta eihän mulla ollutkaan niitä päässä. (Eroa ei juurikaan huomaa kotona, ellei kato jonnekin huoneen toiselle puolelle.)

Ehkä mä huomenna jaksan olla skype-sosiaalinen. Nyt väsyttää ihan raadosti mutta... rehellisesti sanoen toinen siiderilitra menossa, koska haluan pystyä nukahtamaan stressaamatta mitään ja mieluiten nukkumaan iltapäivään tai ainakin lähes keskipäivään.

Niin ja kun kerran tuli taas näpyteltyä tänne niin linkitetään vielä tämä tännekin. Soi päässä matkalla kuorosta kotiin (en jäänyt kellariin sidukalle, väsytti ainakin sosiaalisesti tai jotain, ja sitä paitsi vähän flunssanen olo), ja pakkohan se oli panna soimaan. Kyllästyttyäni hetkeksi jatkoin Leevillä på Spotify och tein palapeliä. Suunnilleen yhden palan tuntivauhtia... tai hitaammin. Kun on tosiaan pelkkiä mustia paloja jäljellä, ja aika hemmetin pitkään etsin yhtä palaa, kävin kaikki läpi kahdesti, kunnes olin varma ettei palaa ole missään kolmesta lajitelmastani ja kurkkasin lattialle, olisiko pudonnut... tietysti oli. No, kisumisu saa treenata tassujaan kun hieroo selkäni kuntoon kaiken tän palapelaamisen jälkeen. Tai siis joka palapelin jälkeen... noita mustapukuisia kauniita naisia on vielä jotain kolme avaamatonta palapeliä! Kunhan nyt ensin tuo on valmis...

1 kommentar:

  1. :D Ihana, ihana Leevi <3 Miten tuokin kappale voi olla mulle ihan uusi? Hyvä että linkittelet biisejä tänne, niin sivistyn.

    Jutellaan sitten kun sulla on sellainen fiilis. Toivottavasti et ole tulossa kipeäksi. Suosittelen c-vitamiinipitoisten juttujen syömistä, niin olet varmasti terve sitten kuoroviikonloppuna. Palapelien teko on meditatiivista. Ihmettelen vain että miten sulla riittää kärsivällisyys tuon mustan osan kanssa. Itse olisin varmaan alkanut ekan palojen läpikäynnin jälkeen leikata mattoveitsellä niitä sopiviksi.

    Kyllä mustakin tuntuu, että olet aito rillipöllö. Se oli oikeasti onnen potku, että näkösi huononi ja satuit juuri siihen kauppaan missä oli nuo the rillit. Minuu ihan jännittää, että millaiset tulee olemaan mun seuraavat rillit. Yksi elämän suurimpia asioita toki oikeiden rillien valinta, kuten tiedät :)

    SvaraRadera

Miau?