lördag 8 februari 2014

En vaan pysty lopettamaan...

...Gleen tuijottamista, vaikka pitäisi joko siivota tai nukkua. Jokohan mä pian saisin unta? Ehkä yksi jakso vielä ja noi ihanat nuudelit? Mitä mä teen kun toka kausi on katottu, pitää kai kattoa kaikki ekstramateriaalit läpi ennen kuin ostan kolmosen.
 
Aina kun se hymyilee, mä kikatan täällä tai vähintäänkin hymyilen kuin hullu.
Tervetullutta vaihtelua. <3
Kerrankin mielessä pyörii joku muu, yhtä saavuttamaton, lähes yhtä söpö ja sen ääni...
 

...ja väriä vaihtavat silmät. Ihan taatusti. Kisu kuolaa. Vaikka on kyllä arvaa-kenen hymy vielä ihanampi, mutta hyvä korvike tuo Kurt. <3

Tän yön siivoaminen keskittyi kirjahyllyyn ja pöytään. Aika paljon tekemistä huomenna, tai siis tänään, tai siis ensi yönä. Löysinpäs muuten sen sydänmedaljonkini nukenvaatteiden seasta!

1 kommentar:

  1. No ei ihme jos Kurt sytyttää. Sen äänikin on jotenkin hyvin uniikki. Osta vaan kolmonen heti kun siltä tuntuu, ennen tai jälkeen extrojen katsomisen.

    Lähes yhtä söpö -tapaukset on kivoja. Kohta meen taas siihen yhteen kauppaan jossa on sen erään kaksoisolento :) <3 Siitä kaupasta löysin sulle sen yhden nuudelipussin, katon löytyisikö tällä kertaa useampi seuraavan kirjalähetyksen oheen.

    Prioritisoi siivoamisessa. Se alue mitä et ennätä siivoamaan ennen vieraan saapumista on hätätapauksessa peitettävissä vaikka isolla lakanalla.

    SvaraRadera

Miau?