lördag 30 november 2013

Taas tuli vähän Viivi-ikävä...

Ja Violeta-ikävä, höpsö foliohattutyyppi, oot rakas säkin vaikka foliohattus takia ei voida pitää yhteyttä tarpeeks.

Kirjoitin just tän irc-galleriaan - just niin, mitä helsinkiä Violeta, yksi ainoa kuva enää siellä???
Rakas, älä ajattele niin paljoa. Mieti nyt kuinka vähän aikaa me oikeastaan eletään, yolo tai jotain, hei oikeesti niinku liksom.

Joo tässä tää galtsusta, soundtrack tässä.
http://irc-galleria.net/user/DaanaSvan/album/981512-makkarainen

"Kunnioittaen rakkaan karvasiskoni muistoa... nauran vieläkin tälle ja Viiville, kun maailman fiksuin koira osasi olla joskus niin tyhmä. <3 Ja kun sitä juostiin suoraan omasta huoneesta (tai kahdesta) mun sänkyyn, tai muuton jälkeen olkkarin sohvalle, mutta kun kuulo vähän huononi niin sitä herättiin vasta kun äiti tai isä seisoi vieressä ja katsoi pahasti. Ennen kuulon huononemista sitä sentään juostiin eteiseen ilmeellä "ikinä en oo missään sängyssä ollu" ja vasta kun äippä kävi toteamassa että sängyssä on karvainen, lämmin, mäyrisympyränmuotoinen painauma, sitä oltiin vähän matalana (öh, pun intended tai jotain)."

1 kommentar:

  1. Voihan koira vieköön :D Viivi on selvästi meidän koiravainaan sukulaissielu. Sekin nukkui "salaa" sohvalla tai sängyssä. Tosin meidän koiran silmissä ei järjen valo loistanut, ikinä. Minulla on riipaiseva ikävä sitä pöllöpäätä ja sen toilailuja :(

    Ihana sountrack ja ihanat kuvat <3

    SvaraRadera

Miau?