måndag 23 december 2013

Suomessa

Jotenkin vaikea tajuta, että huomenna - kolmen tunnin päästä - on jo jouluaatto. Paketoin äsken lahjat (pelkkää karkkia ja perinteiset joulukahvipaketit), sitä ennen kävin saunassa (ihanaa!!) ja värjäsin tukkani. Tuli paljon tummempi kuin paketin kuvassa, olisko se sauna vaikuttanut. Tykkään kyllä.

Sitä ennen kävin iskän kanssa optikolla ja äidin kanssa valitsemassa - voi apua - elämäni ekat rillit. Ihana nähdä täydellisesti taas parin viikon päästä mutta mitenköhän niihin voi ikinä tottua? 28 vuotta ilman silmälaseja ja nyt - iik. Juu, sellaset hipsterilasit kuin halusinkin. Mutta pelottava ajatus näyttäytyä rillipäänä esim. kuorossa. Onneksi siihen on vielä vähän aikaa, ehkä totuttelen niihin ensin itsekseni ja esim. Erican kanssa ennen isommille joukoille näyttäytymistä.

Laivalla join aika tavalla siideriä, en kuitenkaan ollut kännissä, en oikeastaan nukkunut vaikka meinasin (olin ollut koko yön hereillä ja tulin päivälaivalla)... pari kuvaa vielä.





 

 

1 kommentar:

  1. rillipöllö-riitta27 december 2013 kl. 03:49

    Siisti tukka! Vaihtelu, pienikin sellainen, tekee hyvää! Jahka saat rillit nenällesi voi käydä niin ettet halua mennä minnekään ilman niitä. Rillien takana on pieni ihminen turvassa isolta ulkomaailmalta.

    SvaraRadera

Miau?