söndag 4 augusti 2013

Morgonkaffe klockan 17:30, imorgon börjar jobbet igen klockan 7:00

Moi Riitta! Ja kuka ikinä tätä lukeekaan. Wraa ja Laura ainakin =)
Juu, en vikise lukijoiden tai kommenttien puutteesta, kun en tietyistä syistä tätä mainosta esim. facebookissa, ainakaan vielä. Kommentteja saa kumminkin jättää ;) ja kuka kommentoi siihen yhteen "kaunis Daana"?

Och samma på svenska. Om du läser det här så får du gärna kommentera! Jag försöker ju inte få flera läsare via fb eller nåt, för det är en del ganska personliga saker här och jag vill inte göra reklam på texter (och bilder) där jag skriver om hur härliga vissa körkompisar är osv. Fast egentligen skulle jag ju vilja det ;)


No niin, moi Riitta, lupasin sulle kuvia.

            Johnny muotokuvansa kanssa. Pakkohan kuvassa on olla tuo muotokuvan paita, mutta Johnny ei jaksanut vaihtaa sitä päälleen.


Violetti härpäke on olevinaan verho. Kaulakoru on joku kirveen tapainen nyt, alun perin se näytti kitaralta mutta ketjua oikaistessani unohdin miten sen sai näyttämään siltä... joten annoin olla.
Sit siinä on ikkuna (daa), joku lasi jossa jotain punaista, sinisellä pöydällä jonka metallijalka menee jotenkin tosi luonnollisesti tuon pöydän tms. päältä jonka päällä pojan käsi on. Mitähän mä ajattelin? Ai niin, jatkoin ruutukuviota vielä ja unohdin että metallista pöydänjalkaa ei pitänyt väistää vaan ottaa pois tieltä tai lopettaa kuvio ennen sitä.

Toinen puoli. Esittelykelvoton, koska korvis on väärässä korvassa =D

Mun koru.
Tällainen tosi ihku rasisminvastainen tyttökaveririvi tai jotain.

Ja toiselta puolelta.

Läheltä katsottuna vähän creepyjä ilmeitä...

... mutta onneksi silitetyltä puolelta katsottuna ne on hiljennetty =D

Ihastuitko? No niin minäkin. Vaikka ehkä joudun pian muuttamaan täältä, aion liimata tuon korridorin seinään - tai ehkä vastapäisen korridorin, niin Erica voi ihailla sitä?

Tein kukkasen ja aloin miettiä saisiko samalla tavalla kananmunia aikaan... nukkekotiin. Kyllä cernit-massa on helpompaa tai vaikka muovailuvaha.

Öö joo. Lapsi on terve kun se leikkii.

"Älä siivoa", joo en. Tää hallittu kaaos on niin kotoisa. Eiku?

Jos mä ihan vähän siivoisin ennen ku tuut juhlimaan Kulturnattenia?

Tässä on mun yöpöytä. Monikerroksinen yöpöytä! Talo odottaa tuunausta ja kerää pölyä.

Totuus fb-kelpoisesta kuvauspaikasta ekassa kuvassa.

Totuus mun taidoista silitysraudan kanssa. Silitin siis hamahelmiä, en mä yleensä muuta silitäkään ellei äiti Suomessa pakota.

Lempiannokseni på Yukikos Sushi. Itse asiassa ajattelin, että kun mulla on noita nukkekokoisia susheja jo vaikka kuinka paljon (itse tehtyjä ja ostettuja), niin sujautan tuon savesta tehdyn ja akryyleillä maalatun ehkä jonnekin ravintolan tiskille ihanan Takashin löydettäväksi. Alapuolelle voisin vaikka kirjoittaa jotain =D

Tisdagssushi varmaan, siinäpä mahtava tapa viettää synttäreitä! Ja mulla on tiistai vapaa, huomenna sitten olenkin 7-9 ja 15-20 tms. töissä. Vuorokausirytmi seisoo päällään.

Eilen katsoin Carrien ja sitten En ö i havet -sarjan puoliksi, ja leikkelin lehtiä ja vähän askartelin. Näissä ei ole mitään järkeä, niitä on niin kiva tehdä mutten ikinä laittaisi seinälleni - vaikka joskus jotain thinspiraatio-kollaaseja olikin. Mun pitäis päästä sommittelemaan Demin juttujen taustoja tms. Demistähän nämäkin kuvat ovat, suurin osa ainakin =D

Hörps. Kylmä kahvi kaunistaa, no onhan se vielä ihan sopivan lämpöistä, kuten muuten koko huonekin. Flogsta on kesällä ihana sauna ja talvella huone toimii myös jääkaappina. Onneksi kotona ei tarvita vaatteita.
 
 
Ja hei, kirjahylly tosiaan on oikeasti järjestyksessä! Okei, kirjoja on vähän joka puolella muuallakin, mutta järjestys niillä kuitenkin on. Ja niitä on "muutama".
 
 
Puss och kram, Katten

1 kommentar:

  1. Moi Maaria! Ihan mielettömiä nuo sinun askartelut hamahelmistä! Vautsi vautsi vau miten oivaltavia! Ja kaikki muutkin käden tuotokset on superhienoja :)

    Älä stressaa siivoomisen kanssa, hyvin tuonne mahtuu, kun vähän siirtelee tavaroita. Mietin tässä että montakohan muuttolaatikkoa tarviit sit aikanaan :D Todellakin toivon että sun ei tarvii muuttaa pitkään aikaan ihanasta Flogstasta.

    SvaraRadera

Miau?