torsdag 1 augusti 2013

Ja loput Suomen-reissusta

Kisu ilmoittaa sanattomasti, että lähemmäs ei kannata tulla tai hän luikahtaa pakoon.

 Silas on seurana saunaa lämmittäessäni.
 


No tässä käytin taas kameran Magic-toimintoa, joka muutti värit dramaattisemmiksi.


 Fredagsmys ja muumeja tyttöjen kanssa. Niin vai olikos tämä se kerta, kun ei perjantaina ehditty joten sipsiteltiin lauantaina?


Muistin illalla unohtaneeni vesivärit ja vaikka mitä ulos, ja niitä hakiessani tapasin tällaisen söpön kaverin. Konna pääsi sisälle kuvattavaksi ja pöräytti pari ällöä läikkää sängylle.

 Jos ei vielä tullut selväksi, että lonkero on ihanaa... Riitan kanssa juhlittiin viimeistä Suomisunnuntaita ja etukäteen myös synttäreitäni rannassa. Tämäkin ilta johti kunnon kännäykseen minun osaltani... ohoppsan.


 Sonataa laiturilla!!





 "Oon niin läski etten tartte edes uimapatjaa."



 Eipä tullut kalaa. Tarttui ulpukoihin kuten monesti ennenkin.









Ja niin pakattiin kamat ja ajeltiin taas laivaan, tuota eilistäkään loppuiltaa en haluaisi muistella vaikka muistaisinkin. Ohoppsan. Kohtuullisuus, mitä se on?

Oli ihanaa ladata omia akkujani omassa sängyssä koneen ääressä tänään, ja taas venähti nukkumaanmeno. Huomenna sitten yhdeksäksi töihin, ja vieläpä kävellen. Suoraan sanoen vituttaa. Ja jos se toinen avustaja ei pääsekään lähtemään E:n ja hänen äitinsä kanssa leirille, saan pikapakata ja lähteä tuuraamaan. Toivon tosissani että se pääsee lähtemään. Työ on ihan parasta, mutta nyt tarvitsen aika monta vapaapäivää ja paljon unta, ympärivuorokautinen sosiaalisuus ei ole mun juttu. Aikaisista aamuista puhumattakaan!

Mua väsyttää. Vittuku ehdin nukkua vain jotain nelisen tuntia =(

2 kommentarer:

  1. Toivottavasti saat lomaa. Mutta jos työputki jatkuu, niin kyllä sinä selviät sisulla ja rutiinilla. Tsemppiä kovasti!

    Suosikkikuvat on ne missä virvelöit uimapatjalta käsin. Duktig Tjorven :D <3

    SvaraRadera
  2. Ihania kuvia, kesää ja tunnelmaa!

    Uni, työ ja huvi, sopivina annoksina. Viestitellään niistä ja muista.

    Tsemppi vapaa-aikaan ja hommiiin! Ja ISOHalaus!
    h

    SvaraRadera

Miau?